Întăriri pentru ofensiva “studenților”. “U” Cluj a transferat un atacant trecut prin Liga 1

Întăriri pentru ofensiva “studenților”. “U” Cluj a transferat un atacant trecut prin Liga 1
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană a reușit o nouă mutare în perioada de mercato, prin obținerea semnăturii unui atacant ce a înscris deja în tricoul alb-negru, într-un joc de pregătire.

Aflat în probe alături de ”Șepcile roșii”, Alexandru Boiciuc a reușit să îl impresioneze pe Erik Lincar și a fost transferat de Universitatea Cluj. Atacantul din Republica Moldova, trecut și prin Liga 1 a înscris în partida amicală împotriva celor de la Minaur Baia Mare.

“Sunt încântat să fac parte din acest grup minunat, din acest club cu mare istorie, cu acest stadion și cu acești suporteri. Sunt mândru să fiu aici. Sunt 100% pregătit să dau tot ce am pentru această echipă și vreau să obținem împreună mult dorita promovare.

Am fost la meciul cu cei de la Timișoara. A fost chiar prima dată când am venit pe Cluj Arena. Am fost uimit de atmosfera de pe stadion. Suporterii sunt fenomenali și sunt sigur că în scurt timp vor veni în număr și mai mare”, a declarat Alexandru Boiciuc pentru fcucluj.ro

De-a lungul carierei, atacantul în vârstă de 23 de ani a mai trecut pe la Poli Iași, Rapid Suceava, Milsami Orhei, ASA Târgu Mureș, Vejle BK, Sheriff Tiraspol, Sfîntul Gheorghe Suruceni, Karpaty Lviv, Academica Clinceni și Turris Calcio.

Comenteaza