Întăririle se lasă așteptate la "U" Cluj: "Avem discuții cu jucători, dar momentan nu sunt concretizate"

Întăririle se lasă așteptate la "U" Cluj: "Avem discuții cu jucători, dar momentan nu sunt concretizate"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Toni Petrea a dezvăluit că echipa clujeană negociază cu mai mulți fotbaliști, însă tratativele sunt departe de a fi finalizate.

Antrenorul Universității Cluj așteaptă de ceva vreme un nou fundaș central, dar și un atacant, în timp ce plecarea intempestivă a lui Mihai Bordeianu a lăsat un gol și în linia mediană. Petrea recunoaște că există negocieri, dar decurg greu.

"Avem discuții cu jucători, dar momentan nu sunt concretizate. Am fost aproape de a finaliza un transfer, dar s-a răzgândit. Încă suntem în căutări și în stadiul de negocieri cu unii jucători. Perioada de transferuri se închide în septembrie, se poate întâmpla orice.

Cred că ar fi mai bine să aducem pe cineva care știe campionatul, să fie și pus la punct cu pregătirea. Discutăm cu ceva jucători din străinătate, dar nu știm nivelul lor de pregătire", a explicat tehnicianul.

Marco Dulca, soluție pentru Universitatea Cluj?

Rămas liber de contract după despărțirea de Chindia Târgoviște, unde a fost pregătit chiar de Toni Petrea, mijlocașul nu și-a găsit încă un nou angajament. Antrenorul susține că nu a analizat această variantă, însă ar putea fi luată în calcul.

"Nu am vorbit cu Marco, nu știu. Sunt mai mulți jucători la care mă gândesc. Vedem pe cine putem aduce, pe cine putem convinge. Nu pot să zic nimic despre Marco", spune Toni Petrea.

Marco Dulca a jucat 16 partide sub comanda actualului antrenor al Universității Cluj în sezonul trecut al Superligii.

Comenteaza