Intră CFR Cluj în insolvență? Reacție oficială din partea campioanei

Intră CFR Cluj în insolvență? Reacție oficială din partea campioanei
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Ca urmare a ultimelor știri apărute în mass-media cu privire la o posibilă intrare în insolvență a formației din Gruia, clubul clujean a dorit să facă unele precizări.

„Vrem să asigurăm întreaga suflare alb-vișinie, suporteri, jucători, parteneri, apropiați ai clubului, că NU se pune problema ca CFR 1907 Cluj să solicite deschiderea procedurii de insolvență.

Suntem extrem de dezamăgiți de pseudo-jurnaliștii inventatori de “știri bombă” care au ca scop inducerea în eroare a opiniei publice și nu au o bază reală. Domnul Remus Răureanu, angajat al GSP, e unul dintre cei care a semnat foarte multe știri false, fără să verifice informațiile publicate, așa cum îi cere deontologia jurnalistică. Ne îndoim serios de credibilitatea dumneavoastră, domnule Răureanu.

În altă ordine de idei, vă asigurăm că avem toată încrederea în echipă, staff tehnic și în potențialul lor de a ne duce din nou în grupele unei competiții europene, iar tot focusul nostru, al tuturor celor implicați în viața echipei, este obținerea de rezultate pozitive.

Vă asigurăm încă o dată că suntem o familie la CFR Cluj și oricât ar încerca unii să ne destabilizeze NU vor reuși”, au transmis reprezentanții „feroviarilor”.

Comenteaza