Întreruperea campionatului nu a afectat salariile jucătorilor de la CFR Cluj. “Sunt ceva restanţe, dar nu sunt probleme”

Întreruperea campionatului nu a afectat salariile jucătorilor de la CFR Cluj. “Sunt ceva restanţe, dar nu sunt probleme”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana din ultimele două ediții din Liga 1 e una dintre puținele echipe care nu a apelat la tăieri salariale în rândul fotbaliștilor.

Deși campionatul este întrerupt de mai bine de o lună, clubul din Gruia nu a anunțat niciun fel de măsură financiară pentru reducerea cheltuielilor. “Feroviarii”, alături de CS U Craiova și de Sepsi Sfântu Gheorghe sunt singurele echipe din Liga 1 care nu au recurs la tăieri salariale sau la rezilieri de contracte. Ciprian Deac recunoaște că există restanțe la CFR, dar susține că acestea nu reprezintă o problemă.

“Nu am fost anunţaţi de nimeni. Ar fi cel mai bine să se vorbească cu fiecare jucător în parte, să revenim la antrenamente şi vom vedea. E clar că este o perioadă foarte grea. Este un moment în care toţi ar trebui să lăsăm de la noi şi n-ar fi corect să piardă doar clubul.

Hai să vedem când va fi reluat campionatul, dacă se va mai juca pe teren şi când se va intra pe un făgaş normal. Sunt ceva restanţe, dar nu cred că în momentul de faţă sunt probleme. Echipa aceasta a produs nişte bani. Poate aş fi câştigat bani mai mulţi în altă parte, dar ştiţi că banii nu sunt totul în ziua de azi şi în fotbal.

Dacă acolo câştigam un salariu mai mare decât la CFR Cluj, poate nu mă simţeam la fel de bine sau nu aveam aceleaşi evoluţii. Depinde foarte mult de mult, de anturaj, de cum te integrezi într-o anumită echipă şi am făcut o alegere bună. Aici mă simt ca acasă”, a spus mijlocașul, la Telekom Sport.

Comenteaza