Ioan Ani Senocico, supărat pe lotul restrâns al Clujului. "U" Alexandrion - CSM Bucureşti 25-45 GALERIE FOTO

Ioan Ani Senocico, supărat pe lotul restrâns al Clujului.
Echipa de handbal feminin "U" Alexandrion Cluj a suferit prima înfrângere în Liga Naţională, 45 la 25 în faţa mult mai experimentatelor handbaliste de la CSM Bucureşti.

Bucureştencele au condus pe toată durata partidei având-o pe Cristina Vărzaru în postura de principala marcatoare. Astfel, clujencele rămân fără victorie după trei etape, în timp ce CSM Bucureşti este lider în Liga Naţională.

Suporterii Universităţii, supăraţi pe rezultatul final al meciului, l-au contestat pe preşedintele Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu, scandând împotriva acestuia în timpul partidei.

"Am luat goluri cât pentru trei meciuri cred. Din păcate nu ne-am ridicat la nivelul acestui meci. Felicit echipa adversă, este echipă puternică cu jucătoare cu nume. S-a văzut banca scurtă a Clujului şi cred eu s-a văzut oboseala. Jucăm tot la trei zile şi neavând un lot numeros asta se întâmplă. Cu siguranţă, CSM e o candidată la titlu alături de Baia Mare şi Braşov. Nici o şansă să mai vină vreo jucătoare, sunt blocate transferurile. Grupul Alexandrion a venit de acum, nu ne-a luat cu ce a fost în trecut. Sper ca problemele să se rezolve cât de curând, dar anul acesta ni s-a transmis că acesta este lotul fără îmbunătăţiri. Au plecat jucătoare cu experienţă, acum a rămas un lot tânăr care trebuie să crească de la meci la meci şi să îşi îmbunătăţească tehnica, tactica şi în curând să vedem şi rezultate. Ne dorim să prindem play-off-ul, dar rămâne de văzut", a declarat ala finalul meciului antrenorul lui "U" Alexandrion, Ioan Ani Senocico.

În următoarea etapă, "U" Alexanrion Cluj va întâlni în deplasare pe HC Dunărea Brăila, pe 13 septembrie.

Etichete
Comenteaza