Ioan Filip laudă atmosfera de pe Cluj Arena: "Suporterii au fost minunați"

Ioan Filip laudă atmosfera de pe Cluj Arena: "Suporterii au fost minunați"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș a înscris din nou în Superligă și a ținut să își arate aprecierea pentru fanii prezenți în tribune la meciul cu FCSB.

Aproximativ 17.500 de oameni au asistat la prima victorie a Universității Cluj împotriva echipei din capitală, după o pauză de 15 ani. Ioan Filip, cel care a înscris al doilea gol al "studenților" a fost încântat de atmosfera de pe stadion, dar și de jocul echipei.

Mijlocașul a dezvăluit că succesul a fost sărbătorit în vestiar, însă atenția clujenilor e acum îndreptată înspre meciul cu CS U Craiova.

"Suporterii au fost minunați, ei ne-au ajutat. Așa a fost și cu CFR. Cred că și foame de puncte a contat, eram pe loc retrogradabil. Aveam nevoie mai mare de puncte decât FCSB. Suntem mai organizați, alergăm mult mai mult.

Am jucat extraordinar, meritam mai multe goluri. Când nu o să mai simt ceva special la gol, o să mă las. Mai ales când sunt 20.000 de spectatori în spate. A fost sărbătoare în vestiar, dar ne bucurăm puțin pentru că sâmbătă ne așteaptă un meci greu la Craiova", a spus Ioan Filip.

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani a jucat în toate cele 16 etape ale Superligii, a înscris de două ori și a oferit trei pase decisive.

Comenteaza