Ioan Filip știe cum poate obține "U" Cluj un succes la Craiova: "Atitudinea trebuie schimbată"

Ioan Filip știe cum poate obține "U" Cluj un succes la Craiova: "Atitudinea trebuie schimbată"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a dezvăluit care este atmosfera în vestiarul echipei clujene după startul ratat de campionat.

După două partide în care evoluțiile au fost mult sub așteptări, "studenții" se pregătesc de un duel cu FC U Craiova, care nu aduce amintiri prea plăcute. În precedentele două întâlniri, oltenii s-au impus cu 5-0, respectiv 3-1, iar clujenii caută revanșa.

Ioan Filip e de părere că echipa se poate redresa și poate obține un rezultat pozitiv la Craiova, contra unei alte formații care a început slab sezonul. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"E greu, parcă să acum încă simțim ce s-a întâmplat. Sunt mulți jucători noi, avem nevoie de puțin timp pentru omogenitate. Ne așteaptă un meci greu la Craiova, ultima dată când am fost acolo a fost foarte rău. Sperăm să avem altă atitudine.

Se simte o presiune, dar avem atâția ani de fotbal, trebuie să știm să gestionăm situația. Doar noi putem să ne revenim. S-au făcut transferuri foarte bune și probabil am și noi presiune între noi că vrem în play-off și se poate să fi căzut în cealaltă parte.

Obiecitvul nostru sunt locurile 7-9, nu trebuie să mai punem presiune pe noi. Când vrei prea mult, uneori nu iese nimic. Fanii au fost alături de noi, sunt un sprijin extraordinar. Craiova are un alt antrenor, dar jucătorii au rămas aceiași.

Anul trecut au fost două meciuri rușinoase, sperăm să fim mai buni acum. Fiecare meci e important, trebuie să arătăm mai bine. Atitudinea trebuie schimbată", a spus mijlocașul.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948 se va disputa vineri, de la 18:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Craiova 1948!

Comenteaza