Ioan Ovidiu Sabău crede în șansele echipei sale contra Farului: "Ne vom lupta pentru cele trei puncte, sunt convins"

Ioan Ovidiu Sabău crede în șansele echipei sale contra Farului: "Ne vom lupta pentru cele trei puncte, sunt convins"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj primește vizita liderului din Superligă, în penultima etapă a sezonului regulat.

După ce au reușit să lege două victorii consecutive, cu FC Botoșani și Hermannstadt, "studenții" se pregătesc de un duel complicat, contra Farului Constanța. Chiar dacă pe Cluj Arena sosește liderul din Superligă, iar Ioan Ovidiu Sabău a vorbit la superlativ despre adversari, tehnicianul e convins că elevii săi pot reuși suspriza.

"Jucăm cu cea mai în formă echipă din campionat, echipă care joacă cel mai plăcut fotbal. Sunt o echipă matură, cu un antrenor valoros. Este clar că au prima șansă. Dar noi venim după o perioadă destul de bună, în care am crescut ca joc și am avut rezultate bune.

Ne vom lupta pentru cele trei puncte, sunt convins. Băieții au arătat caracter, pun suflet, avem un grup frumos. Am mari speranțe că ne vom lupta de la egal la egal cu Farul. Rezultatul depinde și de multe momente și necunoscute. Terenul va fi foarte greu. Sper să arătăm foarte bine din punct de vedere fizic și să abordăm inteligent meciul.

Cred că ei pot lua titlul, e posibil. Pentru mine ei sunt o surpriză. Au venit mulți jucători, Nedelcu, Băluță, Alibec, Munteanu, care nu au jucat și încet încet au început să arate foarte bine. E mâna lui Hagi, disciplină, tactică aleasă bine.

E o realizare că sunt de atât de mult timp pe primul loc, cu jucători tineri, copiii unii dintre ei. Alibec e în formă și poate face diferența. Munteanu și Mazilu sunt și ei buni. Au și o apărare foarte bună", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa vineri, 3 martie, de la 20:00.

Comenteaza