Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Poli Timișoara: “Jucători au suferit foarte mult azi și au reușit o victorie meritată”

Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Poli Timișoara: “Jucători au suferit foarte mult azi și au reușit o victorie meritată”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a câștigat al doilea meci al anului și a urcat pe podiumul Ligii a 2-a, la doar două puncte de lider.

La primul meci acasă din 2019, clujenii au avut parte de un adversar mai complicat decât părea la prima vedere și au avut de muncit pentru un succes. Golul lui Mircea Axente a adus o victorie italienească pentru trupa pregătită de Bogdan Lobonț.

Ioan Ovidiu Sabău a avut doar cuvinte de laudă, la finalul partidei. “Sunt mulțumit de rezultat. Le mulțumim suporterilor care au venit, avem mare nevoie de ei. Felicit staff-ul tehnic și pe Bogdan Lobonț că a reușit să îi motiveze și să obțină a doua victorie în acest an.

Tot respectul pentru jucători, care au suferit foarte mult azi și au reușit o victorie muncită și meritată. Important este să câștigăm și sunt convins că, încet încet, calitatea jocului va crește, la fel și ritmul. Lupta se încinge acolo sus, celelate echipe, în afară de Petrolul au câștigat, trebuie să fim atenți.

Bogdan suferă foarte mult, își dorește foarte mult. Este foarte meticulos și foarte serios în tot ceea ce face și fotbalul românesc are nevoie de astfel de oameni. Mi-aș dori foarte mult să reușească și sunt convins că o va face. Are un grup bun la dispoziție și noi, cei de pe lângă el, îl vom ajuta și îl vom susține”, a declarat managerul sportive al Universității Cluj.

“Studenții” au acumulat 50 de puncte și au urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii a 2-a. În runda viitoare, clujenii vor evolua la Oradea, împotriva Luceafărului.

Comenteaza