Ioan Ovidiu Sabău, după victoria de la Arad: "Avem toate atuurile pentru a promova în acest an"

Ioan Ovidiu Sabău, după victoria de la Arad: "Avem toate atuurile pentru a promova în acest an"
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj s-a impus împotriva formației UTA, scor 4-0 și s-a apropiat la doar trei puncte de primul loc promovabil. 

Deși a avut probleme la începutul sezonului în deplasare, formația clujeană a revenit pe linia de plutire și e mai aproape ca niciodată de podium și de îndeplinirea obiectivului, promovarea în prima ligă. Odată cu numirea lui Mircea Cojocaru ca antrenor principal, "studenții" au o exprimare mult mai bună în atac și au reușit să înscrie cel puțin trei goluri în meciurile în care au fost pregătiți de noul tehnician. 

Managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat încântat de jocul echipei și de rezultatul de la Arad. "Nu pot decât să fiu bucuros, aveam mare nevoie de această victorie. Vreau să-i felicit pe toți jucătorii pentru modul în care s-au comportat, atitudine, stare de spirit, dorință de a câștiga. Nu este un meci decisiv, dar unul foarte important pentru noi. Vreau să le mulțumesc suporterilor că au venit să ne susțină, iar jucătorii i-au răsplătit cu această victorie. Nu vreau să evidențiez vreun jucător, ci echipa și felul în care Mircea Cojocaru a pregătit meciul și și-a ales cei mai buni fotbaliști.

Vreau să apreciez și sportivitatea suporterilor, așa trebuie să arate un meci de fotbal. Arădenii au știut cum să se comporte în ciuda rezultatului. Vreau să felicit toți arădenii care au venit la meci, tot respectul pentru acești oameni care știu să se manifesteze sportiv și până la urmă să aplaude echipa ce a fost mai bună astăzi, Universitatea", a spus fostul internațional, potrivit sportarad.ro. 

Sabău e încrezător că formația clujeană poate atinge obiectivul stabilit pentru acest sezon. "Eu am crezut în permanență în promovare, știind ce jucători avem. Avem valoare, avem suporteri, avem un club important, toate atuurile pentru a promova în acest an. Am investit foarte mult, există o stabilitate financiară, ceea ce contează enorm. Nu se pune problema ca noi să nu ne achităm obligațiile din fiecare lună. Toate aceste lucruri îmi dau încredere că ne putem îndeplini obiectivul", a precizat maangerul sportiv al "studenților". 

După victoria de la Arad, Universitatea Cluj a acumulat 30 de puncte și a urcat pe locul al cincilea. Pentru clujeni urmează derby-ul cu Academica Clinceni, de duminică. 

Comenteaza