Ioan Ovidiu Sabău înaintea meciului cu Craiova: „Derby-ul de sâmbătâ este mai important decât cel din Cupă. Trebuie să câștigăm neapărat”

Ioan Ovidiu Sabău înaintea meciului cu Craiova: „Derby-ul de sâmbătâ este mai important decât cel din Cupă. Trebuie să câștigăm neapărat”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră derby-ul de sâmbătă din play-out cu FC U Craiova mai important decât meciul din Cupa României.

Ioan Ovidiu Sabău a declarat într-o conferință de presă că se bucură de victoria obținută în sferturile Cupei, însă meciul din play-out cu FC U Craiova îl consideră mai important.

De asemenea, tehnicianul consideră nu a avut timp îndeajuns pentru a-i pregăti pe jucători.

„Am avut foarte puțin timp la dispoziție să-i refac din punct de vedere mental pentru că, Craiova are o zi în plus. Am avut doar ieri recuperare. Maine jucăm, astăzi sperăm să avem un antrenament oficial. Sper să ne refacem din punct de vedere mental. Partea emoțională este importantă, să ai atitudine, să lupți, dar de fiecare data jocurile se câștigă cu multă inteligență. Trebuie mult echilibru”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău într-o conferință de presă.

Întrebat dacă meciul cu Craiova este și o revanșă pentru jucători, mai ales că în ultimul meci au primit cinci goluri de la olteni, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a răspuns că este o reacție firească.

„Este o reacție firească. Dacă nu o ai înseamnă că efectiv nu ai ce trebuie pentru a fi un sportiv de mare performanță. Sunt reacții normale atunci când ești umilit. FC Craiova adversarul din play-out cel mai valoros ca lot”, a continuat antrenorul clujean.

Totodată, jucătorul celor de la „U” Cluj, Martin Remacle susține că vrea o revanșă cu craiovenii.

„Vrem să ne luam revanșa și e păcat că nu jucăm pe Cluj Arena, dar știm că acest joc e important pentru noi. Așa cum va fi și restul play-out-ului. Noi ne concentrăm să rămânem în prima ligă”, a spus Martin Remacle.

Derby-ul dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova se va ține sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17:30 și se va disputa pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș.

Comenteaza