Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar pentru jucătorii săi: "Nu trebuie să ne oprim, deocamdată nu am îndeplinit vreun obiectiv"

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar pentru jucătorii săi: "Nu trebuie să ne oprim, deocamdată nu am îndeplinit vreun obiectiv"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre situația echipei sale înaintea partidei pe care "studenții" o vor disputa pe teren propriu cu Sepsi OSK.

După remiza, scor 2-2, împotriva liderului din Superligă, "Șepcile roșii" revin acasă și primesc vizita unei echipe aflate într-o formă mai mult decât modestă. Chiar dacă adversarii nu trec printr-o situație prea bună, Ioan Ovidiu Sabău vrea ca jucătorii săi să trateze jocul serios.

Tehnicianul știe că Sepsi OSK poate pune oricând probleme și nu își dorește să vadă relaxare printre elevii săi.

"Depinde cum privim noi și cum analizăm situația aceste echipe. Ei au început bine campionatul, dar cred că acum e lipsă de încredere și de omogenitate. Totuși, rămâne o echipă ce are calitate și era considerată o echipă care s-ar fi putut lupta la titlu.

Dacă noi le punem probleme putem exploata starea de neîncredere. Dar pot fi și o echipă ranită în orgoliu care vrea să reacționeze. E important ca noi să arătăm foarte bine, să avem curaj, atitudine, să jucăm așa cum am făcut-o la Arad sau cu FCSB. Să arătăm încredere, să luăm decizii cu personalitate. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Am recuperat niște jucători, avem un lot cu jucători buni, dar trebuie să lucrăm la relațiile de joc. Grupul se clădește pe rezultate. Au câștigat din nou respectul și aprecierea publicului, al meu, al coechipierilor. Au început să se cunoască, se simt bine, au entuziasm.

Nu trebuie să ne oprim, deocamdată nu am îndeplinit vreun obiectiv. După întreruperea campionatului cred că voi avea la dispoziție toți jucătorii, cred că îi pot aduce pe toți la un nivel bun", a spus antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK se va disputa luni, 9 octombrie, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Sepsi!

Comenteaza