Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit de jocul echipei în Cupă: “Am arătat foarte bine și nu meritam să pierdem”

Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit de jocul echipei în Cupă: “Am arătat foarte bine și nu meritam să pierdem”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au pierdut dramatic calificarea în fața Astrei Giurgiu, după ce au fost învinși în prelungirile partidei.

“U” Cluj a prestat unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon în fața fostei campioane. “Studenții” s-au ridicat la nivelul unei echipe de Liga 1 și au reușit să înscrie de trei ori în primele 10 minute. Totuși, giurgiuvenii au întors rezultatul și s-au calificat, în cele din urmă.

Managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a acuzat arbitrajul, dar a găsit și aspexte pozitive în meciul cu Astra. ”Vreau să felicit echipa, am dominat o echipă bună din Liga 1, am reușit să conducem cu 3-0. Cred că doar o decizie neinspirată a arbitrului a făcut ca noi azi să nu ne calificăm. A primit și Aburdan cartonaș și altfel joci ca și fundaș când știi că ai cartonaș.

Am mai avut 3-4 situații bune de a înscrie. Consider că am arătat foarte bine astăzi și nu meritam să pierdem. Mulțumesc și suporterilor, care au venit în număr mare și au încurajat echipa. Ne bucurăm foarte tare să vedem că suntem susținuți, înseamnă că munca noastră este apreciată aici. Am reușit să construim o echipă foarte bună, plecând de la zero.

Ar trebui să existe proba video. De la acea fază lucrurile s-au schimbat. După gol au început să paseze mai bine, noi ne-am retras și a venit și al doilea cartonaș pentru Tavi. Din păcate ei au marcat din faze fixe, mai avem de lucrat”, a declarat Sabău.

Următorul meci pentru clujeni va fi în deplasare, la Arad, împotriva formației locale, UTA.

Comenteaza