Ioan Ovidiu Sabău, optimist înaintea meciului din Cupă: “Jucătorii pot evolua în astfel de meciuri, nu îi depășește miza”

Ioan Ovidiu Sabău, optimist înaintea meciului din Cupă: “Jucătorii pot evolua în astfel de meciuri, nu îi depășește miza”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj se duelează în “optimile” competiției, cu fosta campioană, Astra Giurgiu.  

Cu un nou antrenor și un moral ridicat după victoria din campionat, 4-0 cu ACS Poli Timișoara, clujenii abordează curajos meciul din Cupa României. După ce în sezonul trecut au dat peste Dinamo în aceeași fază a competiției, “studenții” se pregătesc de întâlnirea cu Astra.

Managerul sportiv al Universității Cluj a prefațar partida cu giurgiuvenii. “Cupa poate fi un obiectiv pentru Universitatea, avem jucători cu experiență. Consider că pot evolua în astfel de meciuri, nu îi depășește miza. Chiar dacă au pierdut în ultimul joc și urmează partida cu Steaua, Astra rămâne o echipă cu jucători de calitate.

Îmi doresc că jucătorii să își arate valoarea la astfel de jocuri, cu un adversar bun. Abrudan, Cordoș, Sepsi, Goga și ceilalți sunt jucători care nu cred că au emoții și așteaptă un astfel de joc. Sper să fie și suporteri și să ne susțină. Meciurile de Cupă sunt partide echilibrate”, a declarat fostul internațional.

Sabău a vorbit și despre atmosfera din cadrul echipei, după schimbările din ultimele zile. “Chiar dacă meciul cu UTA e mai important, vom trata cu seriozitate acest meci. Avem și câțiva jucători cu probleme medicale și nu aș vrea să mai apară vreun accidentat între jucătorii importanți. Atmosfera este bună, întotdeauna a fost, jucătorii s-au antrenat foarte bine.

Avem continuitate, ne dorim foarte mult să ne îndeplinim obiectivul, suntem pregătiți și pentru un eventual eșec, se poate întâmpla orice. Ce e cel mai important e să avem stabilitate financiară, o conducere care să asigure toate condițiile și să facem un club bazat pe niște principii solide”, a spus managerul sportiv al clujenilor.

Fostul tehnician a oferit și informații în legătură cu noul antrenor al Universității. “La momentul oportun se vor afla mai multe detalii. Cojocaru va fi antrenor până la finalul anului. Cred că în 4-5 zile vom anunța și antrenorul echipei”, a precizat Ioan Ovidiu Sabău.

Partida dintre Universitatea Cluj și Astra Giurgiu, din Cupa României se va disputa miercuri, 31 octombrie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza