Ioan Ovidiu Sabău, pregătit pentru revenirea în fotbal, la o formație din Liga a 2-a: “Mă vor antrenor-manager”

Ioan Ovidiu Sabău, pregătit pentru revenirea în fotbal, la o formație din Liga a 2-a: “Mă vor antrenor-manager”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Fostul antrenor și conducător al Universității Cluj ar putea fi adversarul “Șepcilor roșii” în sezonul următor din eșalonul secund.

La doi ani de la despărțirea de formația clujeană, Ioan Ovidiu Sabău este pregătit pentru revenirea în fotbal. Fostul mijlocaș este în negocieri avasante cu nou-promovata în eșalonul secund Corona Brașov.

Clubul de sub Tâmpa e pregătit pentru o schimbare majoră și va deveni din stagiunea următoare Fotbal Club Brașov Steagul Renaște, în încercarea de a readuce în prim-plan formația istorică a orașului.

“Mă vor antrenor-manager cei de acolo. S-a discutat, acum rămâne să vedem ce decizie se va lua. Vor analiza conducătorii dacă eu sunt cea mai bună variantă.

Probabil se discută și cu alții, nu știu sigur. Urmează să vedem și să ne punem de acord, în ce condiții putem colabora”, a spus Sabău la Digisport.

De-a lungul carierei de antrenor, Ioan Ovidiu Sabău a pregătit Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FCM Târgu Mureș, Rapid și ASA Târgu Mureș.

 

Comenteaza