Ioan Ovidiu Sabău s-a mai relaxat după victoria cu Farul: "În sfârșit pot să mă bucur și eu"

Ioan Ovidiu Sabău s-a mai relaxat după victoria cu Farul: "În sfârșit pot să mă bucur și eu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul s-a bucurat de succesul împotriva campioanei, însă își dorește concentrare maximă înainte de ultimele două meciuri din sezonul regulat.

Universitatea Cluj a învins din nou Farul Constanța pe teren propriu, scor 1-0, și a urcat, temporar, pe poziția a 6-a în clasamentul Superligii. Succesul a adus câteva momente de relaxare pentru Ioan Ovidiu Sabău, care și-a lăudat jucătorii, dar își dorește ca elevii să mențină același ritm și etapele viitoare.

"Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie.

Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale", a spus Sabău, potrivit Digisport.

Comenteaza