Ionuţ Badea şi-a dat demisia de la "U". Niculescu e noul antrenor! Revine Szolomajer

Ionuţ Badea şi-a dat demisia de la
Astăzi antrenorul Ionuţ Badea s-a despărţit de Universitatea Cluj. Împreună cu el pleacă tot staff-ul, inclusiv Felix Grigore.

Conducerea Universităţii este la a doua tentativă de a "scăpa" de antrenorul Ionuţ Badea. Dacă în iarnă tehnicianul a fost demis, finanţatorul Florian Walter a fost nevoit să revină asupra deciziei, din cauza unei clauze din contract.

Azi-noapte au fost din nou discuţii aprinse cu Ionuţ Badea, care au continuat în această dimineaţă. "Noi nu putem să-l dăm afară, trebuie să îşi dea el demisia", a dezvăluit, pentru ziuadecj.ro, una din persoanele care conduc clubul.

La rândul lui, Ionuţ Badea nu a vrut să comenteze situaţia. "Putem vorbi mai încolo? Peste vreo două ore?", a întrebat el.

Universitatea n-a mai câştigat vreun meci de pe 14 noiembrie 2011, când s-a impus cu 4-2 pe terenul Sportului. De atunci, clujenii au mai obţinut doar patru puncte în Liga I, incluzând aici un egal cu CS Mioveni, pe teren propriu.

UPDATE 10.15 La sediul clubului se negociază rezilierea contractului antrenorului Ionuţ Badea, de comun acord. Mai precis, este vorba de suma de bani pe care tehnicianul o va primi în schimbul semnăturii de adio.

UPDATE 10.30 Tot staff-ul tehnic al Universităţii Cluj şi-a dat demisia. Şi directorul tehnic Felix Grigore se gândeşte să plece.

UPDATE 10.35 Claudiu Niculescu a fost anunţat în urmă cu puţine momente de către Florian Walter că va prelua frâiele echipei, urmând să stea pe bancă la meciul din etapa următoare, cu Petrolul. Este al treilea "interimat" al lui "Clau-gol" ca antrenor, ultimu-l terminându-se după doar o zi. 

UPDATE 10.45 Şi Felix Grigore a demisionat

UPDATE 10.50 La stadion a ajuns şi antrenorul cu portarii, Emil Szolomajer, trimis în iarnă de Badea la echipa a doua. El îl va ajuta pe Claudiu Niculescu. "M-a sunat domnul Walter şi mi-a spus că mă ocup momentan de pregătirea echipei. Voi conduce astăzi antrenamentele", a declarat Niculescu, grăbindu-se spre vestiare.

UPDATE 11.40

Clubul a confirmat pe site-ul oficial informaţia publicată în exclusivitate de ziuadecj.ro. "Întreg stafful tehnic al Universităţii Cluj, format din antrenorii Ionuţ Badea, Dragoş Radu, Andrei Speriatu şi Luigi Maione, precum şi directorul sportiv Felix Grigore, şi-au prezentat demisiile. În acest moment, antrenorul interimar al "Şepcilor roşii" este Claudiu Niculescu", se arată pe site-ul oficial.

UPDATE 12.40

Ionuţ Badea va susţine o conferinţă de presă în care îşi expune motivele demisiei. Aceasta are loc la ora 13.30 la hotelul Golden Tulip Ana Dome şi va fi transmisă livetext de ziuadecj.ro.

Citeşte aici despre relaţia tensionată dintre Walter şi Badea

Etichete
Comenteaza