Ionuț Popa laudă CFR-ul lui Petrescu: ”Orice s-ar spune, e cea mai tare din Liga 1”

Ionuț Popa laudă CFR-ul lui Petrescu: ”Orice s-ar spune, e cea mai tare din Liga 1”
Antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a lăudat echipa lui Dan Petrescu înaintea confruntării de pe Dan Păltinișanu. Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 18:30, în etapa a opta din Liga 1.

CFR Cluj este lider în campionat, cu 19 puncte și un golaveraj de 13-1. "Feroviarii" au început sezonul cu o remiză la Botoșani (1-1), dar au continuat cu 6 victorii consecutive. Ultima victimă a lui Dan Petrescu a fost FC Voluntari, pe care a bătut-o cu 2-0.

Timișoara ocupă locul 7, cu 10 puncte și un golaveraj de 5-6. În ultima rundă, bănățenii au trecut cu 2-0 de Gaz Metan Mediaș. În stagiunea trecută, formația de pe Bega a remizat de două ori cu CFR în Liga 1, 1-1 acasă, respectiv 2-2 la Cluj. Echipa lui Ionuț Popa a reușit, de asemenea, să-i elimine pe ardeleni în sferturile Cupei României, după executarea loviturilor de departajare.

"Orice s-ar spune, CFR este cea mai tare echipă din Liga 1 în acest moment. Este o formație de forță, cu jucători valoroși și un antrenor foarte bun. Dacă va juca tot așa, va fi foarte greu de învins. Avem un moral foarte bun, echipa dorește să facă un meci bun, să îi mulțumim pe spectatorii care sigur vor veni în număr mare la stadion", a declarat Ionuț Popa pe site-ul clubului.

Poli Timșoara - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, pe stadionul Dan Păltinișanu. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

Comenteaza