Iordănescu a explicat de ce a încasat clauza de reziliere de la CFR, dar nu și pe cea de la FCSB: “A fost o situație total diferită”

Iordănescu a explicat de ce a încasat clauza de reziliere de la CFR, dar nu și pe cea de la FCSB: “A fost o situație total diferită”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani s-a despărțit de formația din capitală după doar 12 meciuri petrecute pe banca vicecampioanei.

Ajuns la FCSB chiar după despărțirea de CFR Cluj, Edi Iordănescu a rezistat doar trei luni la conducerea roș-albaștrilor. Antrenorul care a cucerit titlul în Liga 1 în sezonul trecut s-a despărțit de formația din capitală după o dispută cu patronul clubului.

Mai mult, la plecarea din Gruia a încasat 300.000 de euro, în timp ce la plecarea de la FCSB Iordănescu Jr. nu a încasat cei 500.000 de euro din contract, însă antrenorul a clarificat situația.

“La CFR, mi-a fost încetat unilateral contractul, eu nu am avut nicio reacție! Efectiv, mi-a încetat contractul și de aceea mi s-a achitat clauza, nu au fost discuții la mijloc. A fost o situație total diferită.

În schimb, la FCSB nu m-a interesat niciodată această clauză. Am cerut această clauză doar pentru că am sperat că este un mijloc prin care pot să-mi desfășor activitatea așa cum trebuie”, a declarat Iordănescu Jr. la Digisport.

Comenteaza