Îşi continuă lupta pentru primele de obiectiv: "Mergem şi la FIFA dacă e nevoie"

Îşi continuă lupta pentru primele de obiectiv:
Tribunalul Comercial le-a respins cererea prin care cereau falimentul Universităţii Cluj din cauza neplăţii primelor de obiectiv, însă cei cinci foşti „studenţi" nu se dau bătuţi. Janos Szekely, unul dintre fotbaliştii în cauză, spune că va încerca să deschidă un proces şi pe plan sportiv pentru a-şi cere banii.

Janos Szekely, Viorel Dinu, Apostol Muzac, Florin Hidişan şi Bogdan Apostu au cerut demararea procedurii de faliment la „U" Cluj, invocând neplata primelor de obiectiv de către societatea aflată în insolvenţă. Tribunalul Comercial Cluj le-a respins cererea, însă litigiul pare departe de a fi încheiat. Szekely a declarat ieri pentru ZIUA de CLUJ că va continua demersurile pentru recuperarea banilor şi e posibil să se adreseze şi comisiei de litigii de la FIFA. „Eu am zis de la bun început că interesul meu nu era să intre „U" Cluj în faliment. Din păcate, asta era singura metodă prin care puteam să le atrag atenţia celor de acolo asupra situaţiei în care se află. Sunt banii pentru care am muncit şi nu o să renunţ la ei. M-am consultat şi cu avocaţii, acum aşteptăm motivarea instanţei. În funcţie de ce a decis judecătorul vom lua o decizie. E posibil să deschidem un proces şi pe plan sportiv, la Ligă, iar dacă e nevoie mergem şi la FIFA sau la TAS. Chiar nu înţeleg de ce nu ne primim banii, având în vedere că clubul nu are probleme financiare. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să ne salvăm, am reuşit, iar acum cred că e normal să fim recompensaţi aşa cum scrie negru pe alb în contracte", a spus Szekely.

Acesta a semnat cu „U" pe 1 martie, la aproape o lună după ce clubul a intrat în insolvenţă. În returul campionatului trecut, mijlocaşul a înscris de trei ori pentru „studenţi". (A. ŞUTEA) 7

 

Comenteaza