Israelianul CFR-ului, relatări din mijlocul conflictului: "Străzile sunt pustii, oamenii sunt speriați"

Israelianul CFR-ului, relatări din mijlocul conflictului: "Străzile sunt pustii, oamenii sunt speriați"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Ziv Morgan, jucătorul formației din Gruia a oferit impresii despre războiul dintre palestinieni și israelieni.

Imediat după meciul cu Dinamo, în care a fost surprins în timp ce se ruga înainte de fluierul de start, fundașul CFR-ului a zburat spre casă, în Hadera, în ciuda faptului că războiul început sâmbătă este în plină desfășurare. Ziv Morgan a povestit situația de la fața locului, din orașul natal aflat la aproximativ 50 de km de Tel Aviv.

"Nu puteam să stau aici, în România, în timp ce familia mea, tata, mama, frații și sora erau acolo, speriați. Trebuia să fiu alături de ei în situația asta.

Străzile sunt pustii, alarmele sună, oamenii sunt speriați, stau mai mult în adăposturi. Fiindcă acum vin rachete și din nord, dinspre Liban, nu doar din sud, dinspre Fâșia Gaza. Am prieteni care au plecat să lupte. Nu putem să îi lăsăm pe teroriști să facă ce vor în țara noastră", a spus fundașul pentru GSP.

În cursul zilei de sâmbătă, au fost declanșate mai multe atacuri îndreptate către Israel din partea forțelor plasetiniene. Mii de rachete au ajuns pe teritoriul israelian, cărora se adaugă invazia terestră a palestinienilor. Guvernul israelian a declarat stare de război și a mobilizat aproximativ 300.000 de oameni.

Conflictul este departe de a fi încheiat, însă Ziv Morgan speră să poată reveni alături de "feroviari" în cursul săptămânii. Fundașul în vârstă de 23 de ani a fost împrumutat de CFR de la Kiryat Shmona și a strâns 11 partide pentru echipa clujeană.

Comenteaza