Israelianul lui CFR Cluj a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo

Israelianul lui CFR Cluj a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo
| Foto: gsp.ro

CFR Cluj a luat doar un punct în partida cu Dinamo de pe Arena Națională, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. 

Gestul lui Ziv Morgan, israelianul lui CFR Cluj, a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo. Fundașul israelian Ziv Morgan (23 de ani) a fost surprins rugându-se înaintea meciului. 

Ziv Morgan, fundaș împrumutat de CFR Cluj de la Kiryat Shmona, originar din orașul Hadera, foarte aproape de Tel Aviv, a fost surprins într-o ipostază emoționantă pe Arena Națională, înaintea fluierului de start: s-a așezat în genunchi pe gazon și s-a rugat pentru câteva zeci de secunde, a transmis gsp.ro.  

Atacantul lui CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a fost cel care a restabilit egalitatea, în minutul 58 după ce dinamoviştii au condus din minutul 10. Ambele formații au mai avut ocazii mari de a marca, însă partida s-a încheiat la egalitate 1-1. Acesta a făcut unele declaraţii la finalul partidei, chiar şi despre colegul său din Israel, Ziv Morgan.

”E o situație foarte urâtă acolo (n.red.- în Israel), și pentru el (n.r.- Ziv Morgan) a fost chiar foarte greu să joace. Suntem aproape de el și sper să fie totul bine, măcar pentru familia lui”, a spus Bîrligea, citat de digisport.ro

Amintim că poporul israelian trece prin momente tragice. Sâmbătă dimineață, organizația teroristă Hamas a lansat un atac fără precedent. Starea de război a fost declarată pe teritoriul întregii țări.

Comenteaza