Istoria s-a repetat! Steaua a primit gol în prelungiri de la Cavani VIDEO

Istoria s-a repetat! Steaua a primit gol în prelungiri de la  Cavani VIDEO
Afară din Europa. Steaua a cedat în minutul 93 meciul cu Napoli. Avea nevoie de un egal, dar Cavani a făcut 1-0 când nimeni nu se mai aștepta.
Până la pauză, Steaua a avut o evoluție excelentă, s-a apărat atent și a avut chiar și două ocazii foarte mari de gol. N-a jucat rău nici în partea a doua, dar s-a retras în propriul careu. Până la urmă, Napoli a profitat și a înscris. Ironia este că Steaua a primit gol de la Cavani, în prelungiri, și la București, când scorul a fost 3-3.

NAPOLI - STEAUA 1-0 (0-0)

Marcator: Cavani 93

Napoli:
De Sanctis - Campagnaro (52 Sosa), P. Cannavaro, Aronica - Maggio, Yebda (68 Cardoso), Pazienza, Vitale (79 Dossena) - Zuniga, Cavani, Hamsik. Antrenor: Walter Mazzarri.

Steaua: Tătăruşanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo Alves, Latovlevici - Gardoş (66 Bicfalvi), R. Gomes - Szekely (94 Matei), Angelov (89 Răduț), Surdu - Stancu. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Arbitri: Pavel Kralovec - Miroslav Zlamal, Martin Wilczek - Radek Matejek, Tomas Kocourek - Libor Kovarik (toţi din Cehia).

Meciul a făcut parte din grupa K a Europa League. Steaua avea nevoie pentru calificarea în șaisprezecimi de un egal, Napoli era condamnată să câștige pentru a intra în primăvara europeană.


www.Sport.rot.ro
Comenteaza