Iuliu Mureșan: "Cu Bumba și Deac putem crește în valoare"

Iuliu Mureșan:
Oficialul "feroviarilor" a declarat că cei doi jucători și-au dat acordul pentru a veni la CFR și speră să obțină semnătura lor în următoarele zile.

"În acest moment, nu se mai pune problema negocierilor pentru aducerea lui Bumba și Deac. Ei și-au exprimat dorința de a veni la noi, acum totul ține de acte. Nu avem nevoie de alte întăriri. Cei doi joacă pe posturile care trebuiau acoperite. Sper să rezolvăm aceste mutări, dacă îi avem pe ei putem crește în

valoare. La capitolul plecări, am reziliat pe cale amiabilă contractele cu Hodgyai și Ene. Obiectivele noastre rămân clasarea pe un loc de play-off și câștigarea Cupei României", a declarat președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Ciprian Deac, fotbalist care a cîştigat cu CFR de două ori titlul de campion în Liga 1 (2007-2008 şi 2009-2010), îşi petrece vacanţa în ţară şi aşteaptă acordul de la FC Tobol pentru a parafa contractul cu trupa clujeană de Liga 1. Înțelegerea cu gruparea din Kazahstan va expira în decembrie 2017.

Claudiu Bumba și-a reziliat angajamentul cu Happoel Tel Aviv, din Israel, și este la rândul său aproape de a semna cu echipa antrenată de Vasile Miriuță.

 

Comenteaza