Iuliu Mureșan face apel la fanii CFR-ului înaintea partidei decisive cu Dudelange: “E mai bine că jucăm acasă. Sper să beneficiem de suportul întregului stadion”

Iuliu Mureșan face apel la fanii CFR-ului înaintea partidei decisive cu Dudelange: “E mai bine că jucăm acasă. Sper să beneficiem de suportul întregului stadion”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Conducătorul din Gruia e încrezător în șansele campioanei de a obține calificarea în grupe.

CFR Cluj se preătește de partida retur cu Dudelange, decisivă pentru întreg sezonul competițional. Clujenii își doresc să reușească o calificare în grupele unei competiții europene, după opt ani de pauză. Totuși, misiunea “feroviarilor” va fi una dificilă, după ce au pierdut partida tur cu 2-0.

Iuliu Mureșan a vorbit despre ceea ce înseamnaă meciul cu Dudelange pentru campioana României. “Am avut emoții și la meciul tur, așa cum am declarat, sunt o echipă bună. Nu trebuia ăs pierdem, dar din păcate s-a întâmplat. Acum, avem o misiune destul de grea pentru noi. Am mare încredere în băieți, toată lumea de la club e încrezătoare. Sperăm să îl refacem pe Culio, își dorește foarte mult să ne ajute. Sper să deschidem repede scorul, dar se poate ajunge și în prelungiri și la penalty-uri. La final, vrem să fim calificați în grupe.

E mai bine că jucăm meciul decisiv acasă. Sper să beneficiem de suportul întregului stadion, așa cum a fost la meciul cu Dinamo, astfel ne cresc șansele să ne calificăm. Nu simțim presiunea financiară, toate plățile sunt la zi. Vom vedea după ce se va întâmpla, dar noi ne gândim să ne calificăm, nu la bani”, a spus conducătorul din Gruia.

Partida retur din play-off-ul Europa League, dintre CFR Cluj și Dudelange va avea loc joi, 30 august, de la ora 20, pe arena din Gruia.

Comenteaza