Iuliu Mureșan, înaintea finalului de campionat: “Este bine că noi suntem la mâna noastră iar FCSB este tot la mâna noastră”

Iuliu Mureșan, înaintea finalului de campionat: “Este bine că noi suntem la mâna noastră iar FCSB este tot la mâna noastră”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului a vorbit despre tensiunile dintre cele două contracandidate la titlu.

Conducătorul din Gruia e fericit că formația clujeană a profitat de pasul greșit al adverarilor. “Și-a întors Dumnezeu puțin fața și către noi, după acele partide în care am fost egalați fie la sfârșit, fie în prelungiri, sunt patru, cinci partide la număr. Sigur, acum am profitat și de eșecul celor de la FCSB la Iași, despre care multă lume a spus că a fost o mare surpriză, așa că o să-l citez pe Dică: ”Dică a zis că Iașiul parcă ar fi luptat pentru luarea titlului iar FCSB-ul, nu!” Și cu asta, Dică a spus tot.

Mai avem de jucat două partide foarte grele, dar dacă noi vom merge la fiecare partidă cu atitudinea pe care a avut-o FCSB-ul la Iași, sunt șanse să pățim ca ei. Deci, nu s-a terminat, dar este bine că noi suntem la mâna noastră iar FCSB este tot la mâna noastră”, a spus președintele “feroviarilor” pentru Digisport.

Iuliu Mureșan speră ca echipa clujeană să profite de neînțelegerile din echipa bucureștenă. “Steaua a investit și va investi în continuare. Așa că acum apar nemulțumiri, dar la supărare se zic multe. Mie îmi plac acele declarații, pentru că ne motivează și pe noi și îi demobilizează pe ei. Este un ajutor binevenit și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc”, a adăugat conducătorul CFR-ului.

Formația din Gruia joacă împotriva Astrei Giurgiu dumincă, 13 mai, de la 21:30. FCSB va juca luni împotriva lui CS U Craiova, de la ora 20:45.

Comenteaza