Iuliu Mureșan, încrezător în șansele CFR-ului de a lua titlul

Iuliu Mureșan, încrezător în șansele CFR-ului de a lua titlul
Președintele clujenilor speră la o nouă sărbătoare în Gruia, dar Dan Petrescu vede șanse mai mari anul viitor.

După seria de șase victorii în meciurile amicale și parcursul bun din campionat, Iuliu Mureșan speră ca în toamnă Liga Campionilor să se întoarcă la Cluj. "Avem echipă bună, avem cel mai bun antrenor din România, sunt toate condiţiile ca să facem din nou performanţă, să câştigăm campionatul şi participăm în preliminariile Champions League. Cu două-trei întăriri şi la vară, de ce să nu ne gândim şi la grupe?", a spus președintele "feroviarilor", conform prosport.ro.

În schimb, Dan Petrescu este mai rezervat în privința șanselor echipei sale și dorește să pună presiune pe adversari. "Avem jucători noi, sper să ne ajute. Ca să ajungi sus este foarte greu, dar ca să te menţi e şi mai greu. Suntem conştienţi că toate echipele din play-off vor să câştige campionatul chiar dacă nu li se dau şanse, cred că toate cele 6 se vor bate la câştigarea campionatului. Nu ar fi o dramă dacă CFR nu ar câştiga campionatul, în opinia mea. Eu zic că la anul ar trebui, sută la sută, să ne batem la campionat. Anul acesta trebuie să încercăm", a declarat antrenorul CFR-ului.

Primul meci oficial din această primăvară pentru liderul Ligii 1 este pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna. Partida va avea loc luni, 5 februarie, de la ora 20:45.

Comenteaza