Iuliu Mureșan, laude pentru Petrescu după al treilea trofeu consecutiv în Liga 1: “A fost omul esențial în câștigarea titlului”

Iuliu Mureșan, laude pentru Petrescu după al treilea trofeu consecutiv în Liga 1: “A fost omul esențial în câștigarea titlului”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul conducător din Gruia a vorbit despre titlul câștigat de CFR Cluj, chiar pe terenul principalei contracandidate, CS U Craiova.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Iuliu Mureșan și-a lăudat fosta echipă și în special pe Dan Petrescu, cel pe care îl consideră cel mai important om din angrenajul campioanei. Fostul președinte susține că tehnicianul nu îi va părăsi pe “feroviari”, cu care va încerca să ajungă cât mai departe în cupele europene.

“Omul esențial în câștigarea titlului a fost Dan Petrescu. Dar și jucătorii, pe rând. Au fost momente în care unii au excelat, apoi au predat ștafeta colegilor, dar echipa s-a exprimat constant bine. Uitați, de exemplu, omul numărul 1 în meciul cu Craiova a fost Vinicius.

Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj, cu siguranță. Tot el va conduce echipa.

Mai sunt și momente în care o formație are probleme financiare, dar calificarea în preliminariile Ligii Campionilor va fi benefică din punct de vedere financiar”, a spus Iuliu Mureșan la Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza