Iuliu Mureșan: Nu mai pleacă niciun jucător de la noi

Iuliu Mureșan: Nu mai pleacă niciun jucător de la noi
Oficialul ”feroviarilor” se află în aceste zile în Cipru, unde CFR Cluj își desfășoară stagiul de pregătire al iernii.

"Echipa a jucat foarte bine în primul amical, au făcut pressing în fața unei formații puternice din Rusia, sunt mulțumit. S-au descurcat foarte bine și Deac, respectiv Bumba, aceștia jucând încă din primul minut. În acest moment nu ne mai interesează alte transferuri, dar nici plecări nu vor mai fi. E bine că am reușit să ne păstrăm în lot cei mai importanți jucători.

Din câte am înțeles, meciul cu Steaua va fi în 5 februarie. Sper să nu se amâne. Vom face tot ce ne stă în putință pentru ca terenul să se prezinte în condiții optime la ora jocului. Vrem să începem noul an cu dreptul. E foarte important pentru noi să câștigăm acest meci", a declarat președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

În prima partidă de pregătire din Cipru, CFR Cluj a învins cu 2-0 FC Ufa (prima ligă din Rusia).

Următorul amical al elevilor lui Vasile Miriuță va avea loc vineri, 20 ianuarie 2017, în fața formației maghiare Mezokovesd-Zsory SE. ”Feroviarii” trebuiau să întâlnească inițial pe ciprioții de la Karmiotissa, dar jocul respectiv a fost anulat. Pe 24 și 27 ianuarie, CFR Cluj va mai întâlni Arka Gdynia și Korona Kielce (ambele din Polonia).

Echipa clujeană a reușit să-i aducă în această iarnă pe Claudiu Bumba și Ciprian Deac, aceștia venind liberi de contract de la Hapoel Tel Aviv (Israel), respectiv FC Tobol (Kazahstan). Ardelenii s-au despărțit, în schimb, de Lazslo Hodgyai și Cornel Ene. Cei doi jucători și-au reziliat înțelegerea cu CFR.

Comenteaza