Ce se va întâmpla cu transferurile de milioane ale CFR-ului

Ce se va întâmpla cu transferurile de milioane ale CFR-ului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Echipa din Gruia a cheltuit mult pe transferuri și salarii, dar unii jucători nu s-au impus în primul 11 al lui Dan Petrescu.

În sezonul în care a cucerit titlul cu numărul patru, CFR a investit serios în lotul de jucători. Au venit nume mari la nivel european precum Ibrahima Balde sau tineri români precum Alex Ioniță și Valentin Costache pentru care s-au cheltuit aproape două milioane de euro. Totuși, acești fotbaliști nu au prins prea multe minute în echipa lui Dan Petrescu.

Conducătorul din Gruia, Iuliu Mureșan consideră că cei trei vor reuși în sezonul viitor să se impună în formația “feroviară”. “Eu sper ca Balde, Alex Ioniţă şi alţi jucători care au făcut parte din lot şi o să facă parte şi în continuare, cei mai mulţi dintre ei să confirme şi să joace.

Mi-a plăcut atitudinea lui Alex Ioniţă, care la bucurie, atunci, pe teren, după ce am primit medaliile şi tricourile de campioni, m-a strâns în braţe şi mi-a spus că nu-i pare rău deloc că a ales CFR. Că e foarte fericit la CFR şi că a înţeles ce trebuie să facă şi că aşa de bine se va pregăti la vară că o să-l oblige pe antrenor să-l folosească titular. E o atitudine foarte corectă şi de sportiv.

La fel şi Costache, are un spirit foarte bun şi sigur că la fel de mult aşteptăm şi de la Balde, care a dat 4 goluri pentru noi în Liga 1. Are o uşurinţă foarte mare de a înscrie, dar trebuie să se alinieze şi el la anumite standarde, care nu sunt uşor de deprins de către jucători, pe care le-a stabilit Dan Petrescu.

Depinde foarte mult de el, de jucător şi Dan Petrescu, dacă îl vede că raspunde la antrenamente, la ce îi cere, sigur o să-l folosească, pentru că e un jucător bun”, a declarat președintele CFR-ului, pentru Telekom Sport.

Comenteaza