Iuliu Mureșan, out de la Hermannstadt. Fostul președinte din Gruia va fi înlocuit de omul care a îngropat “U” Cluj

Iuliu Mureșan, out de la Hermannstadt. Fostul președinte din Gruia va fi înlocuit de omul care a îngropat “U” Cluj
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Formația sibiană este pregătită să facă mutări importante la nivelul conducerii, iar unul dintre acționarii clubului își dorește să colaboreze cu Octavian Moraru.

Hermannstadt trece printr-o perioadă agitată, unul dintre acționarii echipei, Claudiu Rotar, fiind pregătit să renunțe la colaborrea cu Iuliu Mureșan. Fostul președinte de la CFR Cluj a sosit în urmă cu un an la Sibiu, fiind susținut de celălalt acționar al clubului, Ștefan Băcilă. Alături de Mureșan, de la Hermannstadt ar urma să fie îndepărtat și Răzvan Zamfir, mând dreaptă a fostului președinte din Gruia.

Mai mult, Claudiu Rotar se află deja în tratative cu cei care ar urma să îi înlocuiască pe Mureșan și Zamfir. Potrivit GSP, la Hermannstadt ar urma să ajungă Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru, cel care este unul dintre principalii vinovați ai campaniei dezastruoase de achiziții făcute de Universitatea Cluj la începutul actualului sezon.

Directorul sportiv din Republica Moldova a adus mai mulți jucători portughezi la formația clujeană, însă majoritatea s-au dovedit a fi sub nivelul Ligii a 2-a din România. În cele din urmă, Moraru a părăsit “U” Cluj după startul slab din campionat, cu patru înfrângeri în primele cinci partide.

Comenteaza