Iuliu Mureșan pune și el preț pe defensivă: “E mai important să nu primeşti decât să dai goluri”

Iuliu Mureșan pune și el preț pe defensivă: “E mai important să nu primeşti decât să dai goluri”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Deși CFR a fost criticată pentru jocul inestetic, președintele clujenilor e de acord cu tactica lui Dan Petrescu.

“Feroviarii” au doar 15 goluri primate în 28 de meciuri, iar conducătorul din Gruia crede că apărarea va fi punctul forte al echipei, la fel ca și la precedentele campanii victorioase din Liga 1. “Am luat de trei ori titlul şi în fiecare an am luat cele mai puţine goluri, dar nu le-am marcat pe cele mai multe. E foarte important să nu iei gol, e mai important să nu primeşti decât să dai goluri. Dacă eram la şapte-opt puncte distanţă eram relaxaţi, dar aşa nu avem cum să fim. Mi-ar conveni un egal sau să bată Craiova şi să batem noi Astra”, a declarat președintele CFR-ului pentru Digisport.

Mureșan se bucură de revenirea lui Dan Petrescu și speră ca antrenorul clujenilor să nu mai lipsească de pe banca tehnică. ”Ne-a lipsit şi el, am jucat două meciuri cu el în tribună şi a contat acest lucru. Sper să nu mai repete greşeala de a ajunge în tribune, pentru că echipa are nevoie de el pe bancă. Dan mai are contract cu noi şi campionatul viitor, nu dă niciun semn că ar dori să plece, munceşte foarte mult”, a menționat conducătorul “feroviarilor”.

Următorul meci pentru CFR va fi împotriva Astrei Giurgiu. Partida se va disputa dumincă, 8 aprilie, de la ora 20:45, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza