Iuliu Mureșan răspunde comentariilor venite de la FCSB: Mihai Stoica a spus că se retrage și nu a făcut-o

Iuliu Mureșan răspunde comentariilor venite de la FCSB: Mihai Stoica a spus că se retrage și nu a făcut-o
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Conducătorul din Gruia îi reamintește directorului sportiv al bucureștenilor o declarație făcută după cele 8 puncte reușite de Unirea Urziceni în Liga Campionilor.

Deși CFR a depășit performanța ialomițenilor și a reușit 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Galatasary și Braga, Stoica a rămas în fotbal, iar Mureșan l-a taxat. “Trebuie să-ţi cântăreşti bine vorbele şi dacă eşti om de cuvânt, ţine-te de cuvânt. Când era la Urziceni, a spus că se retrage, dacă mai face cineva 8 puncte în Liga Campionilor. Noi am făcut 10 şi nu s-a retras”, a spus conducătorul “feroviarilor” pentru Digisport.

Președintele CFR-ului își dorește ca în fotbalul românesc, accentul să fie pus pe munca antrenorilor și jucătorilor, nu pe declarațiile conducătorilor. “Încă e o generaţie de conducători în fotbalul românesc, dar, din păcate, şi unii mai tineri care învaţă de la ăia mai cu experienţă, care tot timpul vor să se remarce vorbind. Dau impresia că ei sunt cei mai importanţi la o echipă, nu munca echipei la antrenamente sau la meciuri. Au impresia că important e patronul, dar nu noi suntem cei mai importanţi, ci jucătorii şi antrenorii. Sigur că arbitrii mai pot influenţa meciurile, dar nu o fac intenţionat. În orice caz, nu suntem noi cei care atacă şi fac scenarii”, a mai adăugat Iuliu Mureșan.

După remiza din partida cu FCSB, 1-1, CFR se află pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, urmați de bucureșteni cu 32 de puncte. Clujenii vor juca în etapa a treia a play-off-ului împotriva lui CS U Craiova. Partida va avea loc sâmbătă, 31 martie.

Comenteaza