Iuliu Mureșan speră la o victorie în derby-ul cu FCSB: “Un astfel de meci va schimba imaginea după acea dublă cu Dudelange”

Iuliu Mureșan speră la o victorie în derby-ul cu FCSB: “Un astfel de meci va schimba imaginea după acea dublă cu Dudelange”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Conducătorul clujenilor speră ca echipa din Gruia să întrerupă seria neagră prin care trece.

Înaintea pauzei cauzate de meciurile echipei naționale, campioana trecea prin cel mai prost moment al sezonului. O eliminare rușinoasă din Europa League și trei înfrângeri consecutive în toate competițiile. Acum, după două săptămâni în care au avut timp să își revină, clujenii sunt încrezători înaintea derby-ului cu FCSB.

Iuliu Mureșan consideră că partida cu bucureștenii este exact motivația de care aveau nevoie “feroviarii”. “Este important să terminăm pe loc de play-off, dar meciurile nu sunt decisive. În orice caz, nu se mai gândește nimeni la ce a fost, atmosfera este bună în club, în lot și sperăm să facem un meci bun cu Steaua. Sigur că un astfel de meci va schimba imaginea după acea dublă cu Dudelange. Va fi un duel foarte important între noi și ei, cam atât. Va fi greu, dar FCSB este echipa de care avem nevoie pentru a ne îndrepta. Am încredere ca vom reuși”, a declarat conducătorul din Gruia pentru Digisport.

Președintele clubului clujean a vorbit și despre posibilele indisponibilități din lot. “Jucătorii sunt bine, Țucudean este în formă și ne va ajuta în acest meci. Nu știu dacă Deac și Culio vor fi recuperați până la ora acestui meci. La Ciprian, recuperarea va fi mai rapidă, dar nu cred își va reveni până duminică”, a precizat Iuliu Mureșan.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 16 septembrie, de la ora 21, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza