Ivan Martic dezminte informația conform căreia ar fi semnat cu CFR Cluj

Ivan Martic dezminte informația conform căreia ar fi semnat cu CFR Cluj
| Foto: prosport.ro

Fundașul croat susține că încă este jucătorul Craiovei și nu s-a aflat în negocieri cu clubul din Gruia.

Deși fotbalistul era dat ca și plecat din Oltenia, iar oficialii Craiovei vorbeau de o înțelegere cu CFR, Martic a dezmințit informațiile. Fundașul susține că încă se află sub contract cu CS U Craiova și va continua să evolueze pentru olteni. În plus, croatul a dezvăluit că nu există nicio înțelegere între el și CFR Cluj, punând astfel capăt speculațiilor în legătură cu un posibil transfer.

“Bună ziua, dragi prieteni! În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte. Sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100%, așa voi fi mereu.

Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări. Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova. Da, este adevărat că-mi expiră contractul în aceasta vară, însă nu am luat până în acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu.

Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge”, e mesajul lui Martic.

loading...
Comenteaza