Ivan Martic, încântat de transferul la "U": "Craiova e un oraș mai mic, oriunde se vorbește doar despre fotbal. Clujul e mai liniștit"

Ivan Martic, încântat de transferul la "U": "Craiova e un oraș mai mic, oriunde se vorbește doar despre fotbal. Clujul e mai liniștit"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul dreapta a lăsat Oltenia pentru Transilvania și se felicită pentru faptul că s-a alăturat "Șepcilor roșii" la jumătatea sezonului.

Ajuns la Universitatea Cluj sub formă de împrumut până la finalul stagiunii, Ivan Martic e încântat de alegerea făcută în perioada de mercato din iarnă. Elvețianul în vârstă de 32 de ani s-a îndrăgostit rapid de Cluj și de oamenii din Transilvania.

Martic apreciază liniștea de care are parte pe malul Someșului Mic, însă reuncoaște că nu s-a gândit încă la posibilitatea de a continua alături de "Șepcile roșii" și din sezonul următor.

"Mă simt foarte bine aici. La Craiova eram cumva într-o depresie fotbalistică. Mister m-a trezit, mă simt foarte bine alături de echipă, familia e foarte bine. Nu cred că e un pas înapoi, chiar dacă suntem în play-out.

Pentru mine e important să joc, să am poftă de joc. Eu mai am un an contract cu Craiova, mă simt bine aici, dar primul obiectiv e menținerea în prima ligă și vom vedea după.

La Craiova e un oraș mai mic, oriunde se vorbește doar despre fotbal, e totul mai tensionat. Clujul e un oraș mare, dar e mai liniștit, lumea te lasă în pace", a explicat fundașul.

Salvarea de la retrogradare, mai importantă decât Cupa, crede Martic

Aflați în fața unui sfert de finală în Cupa României, "studenții" rămân cu gândul la lupta pentru menținerea în prima ligă. Pasul greșit de la Arad e încă proaspăt în minte, iar Ivan Martic susține că e greu să uite situația din Superligă înaintea jocului cu Hermannstadt.

"La Arad în prima repriză am fost foarte slabi, am dormit pe noi. Avem două obiective, eu am mai câștigat o Cupă, e important pentru oraș și pentru suporteri. Dar cred că cel mai important e să rămânem în prima ligă.

Avem meciuri din trei în trei zile, mulți jucători nu sunt 100%. Campionatul e strâns și nu putem să nu ne gândim și la asta. Va fi și pentru Sibiu foarte greu, ei sunt în spatele nostru în campionat, sigur se gândesc la asta", a declarat Ivan Martic.

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României e programată miercuri, 5 aprilie, de la 19:00.

Comenteaza