Ivica Zunic și-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaș al campioanei rămâne în România

Ivica Zunic și-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaș al campioanei rămâne în România
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul adus de Dan Petrescu și îndepărtat de Edi Iordănescu va continua în eșalonul secund, unde va îmbrăca tot tricoul vișiniu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Croatul a rezistat doar o lună în Gruia, însă și-a găsit repede un nou angajament după despărțirea de CFR Cluj. Zunic va continua în România, după ce a semnat un contract cu Rapid, în Liga 2. Deși susține că a fost dorit și de echipe din prima ligă, croatul a fost atras de proiectul formației din Giulești.

“Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa; a jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici.

Este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a declarat fundașul, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Zunic a evoluat în două partide pentru CFR Cluj, totalizând 93 de minute în Liga 1 și în Cupa României. De-a lungul carierei, stopperul a mai evoluat pentru Tomislav Tomislavgrad, Simmering, Markst St. Martin, Langenlebarn, Austria Vienna II, Mattersburg II, Stegersbarch, GKS Tychy, Vloyn Lutsk, Orenburg, Cernomoreț Odessa, Atyrau și Qabala.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza