Jarell Eddie, încântat de experiența de la U-BT: "Simt că am făcut o alegere excelentă"

Jarell Eddie, încântat de experiența de la U-BT: "Simt că am făcut o alegere excelentă"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul american s-a alăturat campioanei României înaintea actualului sezon.

Sosit la Cluj din Turcia, de la Konyaspor, după ce a bifat experiențe în NBA, dar și în Franța și Spania, Jarell Eddie s-a acomodat excelent cu viața din România. Jucătorul în vârstă de 32 de ani se felicită pentru alegerea făcută în vară și se declară încântat de ceea ce a găsit la U-BT.

"Sunt foarte fericit. Îmi place orașul, îmi place echipa și tot ce se întâmplă în jurul ei. Îmi plac colegii și staff-ul, toți sunt extraordinari. Simt că am făcut o alegere excelentă când am ales să vin aici. Avem fani extraordinari și sper să le oferim spectacol", a declarat americanul.

De-a lungul carierei, Jarell Eddie a evoluat pentru Washington Wizards, Phoenix Suns, Boston Celtics și Chicago Bulls, totalizând 34 de partide în NBA, iar în Europa a jucat pentru SIG Strasbourg (Franța), UCAM Murcia, San Pablo Burgos (ambele Spania), Fenerbahce și Konyaspor (Turcia).

În actualul sezon din EuroCup, Eddie are medii de 8.7 puncte și 4.0 recuperări pe întâlnire, în timp ce în Liga Națională înregistrează medii de 11.7 puncte și 3.1 recuperări pe meci.

Comenteaza