Jarell Eddie, MVP la prima sa finală alături de U-BT Cluj: "Cred că toți merităm un astfel de premiu"

Jarell Eddie, MVP la prima sa finală alături de U-BT Cluj: "Cred că toți merităm un astfel de premiu"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Bachetbalistul american a fost desemnat cel mai bun jucător al ultimului act al Cupei României, câștigat de "studenți" în fața Rapidului, scor 84-70.

Cu 23 de puncte și 6 recuperări, Jarell Eddie a fost MVP-ul meciului care a adus un nou trofeu în vitrina celor de la U-BT Cluj-Napoca. Americanul în vârstă de 30 de ani a fost în mare formă la aruncările de 3 puncte, unde a avut 5 reușite din 8 încercări.

Baschetbalistul care s-a alăturat "studenților" înainte de startul sezonului se bucură pentru distincția primită, însă e de părere că întreaga echipă merită un astfel de trofeu pentru prestația din actuala stagiune.

"Suntem bucuroși, ne-am îndeplinit primul obiectiv. Am jucat împotriva unei echipe puternice, dar ne-am făcut treaba. Sunt foarte mulțumit! Atmosfera a fost incredibilă, cred că avem printre cei mai buni fani din Europa. Ne-au împins de la spate atunci când a trebuit!

Noi ne-am făcut treaba, am ascultat indicațiile antrenorului și am fost concentrați. Sunt bucuros și de această distincție, de MVP, dar nu cred că o merit eu personal.

Cred că toți merităm un astfel de premiu, deoarece ne susținem în permanență și oricând unul dintre noi poate ieși la rampă. Totuși, le mulțumesc colegilor, precum și familiei mele!" a spus jucătorul la finalul meciului.

În actuala stagiune, Jarell Eddie are medii de 11.6 puncte și 3.2 recuperări pe meci în Liga Națională, iar în EuroCup înregistrează 10.4 puncte și 3.7 recuperări pe întâlnire.

Comenteaza