JL Bourg rămâne coșmarul "studenților". U-BT a pierdut din nou contra echipei din Franța

JL Bourg rămâne coșmarul "studenților". U-BT a pierdut din nou contra echipei din Franța
| Foto: euroleaguebasketball.net

Formația pregătită de Mihai Silvășan a fost învinsă pe teren propriu, scor 98-89, în etapa a 12-a a grupelor EuroCup.

După primele secvențe meciul se anunța a fi unul echilibrat, însă oaspeții au preluat rapid inițiativa și au pus stăpânire pe joc. Baschetbaliștii echipei franceze au marcat din orice poziție, în timp ce evoluția clujenilor a fost una confuză pe alocuri și lipsită de eficacitate ofensivă. Astfel, după primele 10 minute, diferența era una uriașă, 37-17 în favoarea celor de la JL Bourg.

Și în sfertul secund prestația elevilor lui Mihai Silvășan a fost la fel de încâlcită, însă câteva acțiuni individuale semnate de Bryce Jones, care au limitat proporțiile scorului. Chiar și așa, ecartul a rămas același, scor 55-35.

Iritat în permanență de arbitaj, publicul din BT Arena a reușit în cele din urmă să își susțină favoriții, iar "studenții" au redus diferența la jumătate. Înaintea ultimelor 10 minute, scorul era 78-65, iar o revenire părea complicată, însă nu imposibilă.

În cel de-al patrulea sfert, suporterii și jucătorii lui Mihai Silvășan au părut sincronizați până în cel mai mic detaliu, iar pe măsură ce volumul scandărilor creștea, la fel se întâmpla și cu intensitatea de pe parchet. Campioana României a redus diferența la doar 5 lungimi, însă revenirea s-a oprit în acel moment. JL Bourg a preluat din nou inițiaitva și a câștigat în cele din urmă cu 98-89.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost D.J. Seeley (20 de puncte, 2 pase decisive), fiind urmat de Patrick Richard (16 puncte, 2 pase decisive) și Bryce Jones (11 puncte, 2 recuperări).

Comenteaza