Jocul cu Oțelul nu îi sperie pe "studenți": "Cu siguranță vom face un meci bun și vom lua cele trei puncte"

Jocul cu Oțelul nu îi sperie pe "studenți": "Cu siguranță vom face un meci bun și vom lua cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Optimismul este la cote înalte în tabăra Universității Cluj înainte de ultimul meci pe teren propriu din 2023.

Neînvinși în ultimele 4 jocuri din Superligă, "studenții" abordează cu entuziasm partida cu Oțelul Galați. Daniel Popa a lăudat trupa lui Dorinel Munteanu, însă e convins că cele trei puncte vor rămâne la Cluj-Napoca. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Jucăm cu o echipă bună, dar ne-am propus să câștigăm fiecare meci. Va fi un meci greu, cu o echipă bună, dar la cum ne-am pregătit și cum am jucat în ultimele săptămâni, am încredere că vom lua cele trei puncte.

Jucăm fiecare meci la victorie, vrem să luăm puncte. Avem doar două victorii acasă, ne dorim să facem puncte și aici. Nu ne gândim la săptămâna viitoare, ne gândim la acest meci.

Cu siguranță vom face un meci bun și vom lua cele trei puncte. Ei au un grup bun, unit, muncesc foarte mult. I-am studiat foarte bine și știm ce avem de făcut", a declarat atacantul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați e programată duminică, 17 decembrie, de la 15:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Oțelul!

Comenteaza