Jorge Costa: aştept cu nerăbdare meciul cu Astra

Jorge Costa: aştept cu nerăbdare meciul cu Astra
Aflat în faţa debutului oficial pe banca CFR-ului, antrenorul portughez Jorge Costa a declarat în urmă cu puţine momente că are emoţii înaintea debutului, dar e încrezător că elevii săi vor face un meci bun şli vor câştiga.

„Nu mă simt tensionat, ci mai degrabă emoţionat. Aştept meciul cu Astra mai ales că jucăm acasă în faţa suporterilor. Sunt încrezător, având în vedere că din opt partide de pregătire am câştigat şapte. Pentru mine e important să văd că zi după zi echipa este mai puternică şi mai încrezătoiare în propriile forţe. În această partidă, dar şi în cele care vor urma, contează rezultatul, dar un joc bun şi spectaculos le va da încr4edere băieţşilor", a declarat Costa.

Tehnicianul „feroviarilor" a adăugat că echipa ploieşteană nu are secrete pentru el, urmând să mai facă o analiză video în cursul zilei de mâine.

Partida dintre CFR Cluj şi Astra Ploieşti este programată pentru duminică seara la ora 21.30 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia. Meciul va fi televizat de Digi Sport şi poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe ziuadecj.ro.

Comenteaza