Culio, dezamăgit de rezultatul derby-ului cu FCSB. “Meritam victoria, am fost clar cei care au dominat”

Culio, dezamăgit de rezultatul derby-ului cu FCSB. “Meritam victoria, am fost clar cei care au dominat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul argentinian a vorbit și despre viitorul său, care ar putea fi tot alături de CFR Cluj, dar într-un rol de secund al lui Dan Petrescu.

Cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1 a reprezentat o dezamăgire. Campioana și vicecampioana din sezonul trecut au remizat alb într-un meci în care ambele formații au părut mulțumite încă de la început cu rezultatul înscris pe tabelă. Prelungirile reprizei secunde au reprezentat cea mai animată perioadă a meciului, însă niciuna dintre echipe nu au reușit să înscrie.

Cu toate acestea, Culio susține că formația sa ar fi meritat cele trei puncte. “CFR a dominat în a doua repriză, toată repriza. Meritam victoria; am fost clar cei care au dominat. Îmi pare rău că nu am dat gol acolo, la ultima fază. Ne merge bine, în fotbal nu contează ce ai făcut în trecut, ci ceea ce faci azi. A fost un meci foarte bun azi şi aşa trebuie să mergem mai departe”, a declarat mijlocașul.

Argetinianul a vorbit și despre absența lui Dan Petrescu. “Ne dă un plus când e pe bancă, chiar dacă Alin Minteuan îşi face bine treaba. Dar contează şi ce fac jucătorii care intră pe teren, ne spune şi el asta! FCSB e o echipă mare aici, în România, iar în play-off punctele se reduc la jumate. Gaz Metan, Craiova, Viitorul şi FCSB se pot bate la titlu. Eu mai vreau să joc un an, apoi voi vedea ce fac, dacă mai rămân în staff-ul CFR-ului”.

 

Comenteaza