Jucătoare a echipei de fotbal feminin a Clujului, convocată la naţională

Jucătoare a echipei de fotbal feminin a Clujului, convocată la naţională
O jucătoare a echipei de fotbal feminin Olimpia Cluj a fost inclusă recent în lotul de senioare a echipei naţionale a Camerunului.

"Întrucât o mare parte din ambele echipe (Olimpia I și Olimpia II) participă în această perioadă la acțiunile Echipelor Naționale (Senioare - Istria Cup (Croația) și U17 - Sochi (Rusia)) a venit și rândul uneia din cele mai experimentate jucătoare ale Olimpiei de a juca pentru selecțioanata feminină, însă nu a României, ci a Camerunului", se anunţă pe site-ul echipei.

Este vorba de Christine Manie Patiance, care a fost convocată la Naționala de Senioare a Camerunului pentru două partide amicale împotriva Etiopiei.

Meciurile sunt programate în 21 martie și 11 aprilie și reprezintă pregătirea reprezentativei Camerunului pentru Campionatul Mondial din Canada de anul acesta, unde Christine va participa alături de echipa sa.

Echipa Camerunului face parte din Grupa C alături de Japonia, Elveția și Ecuador și va disputa primul meci împotriva Reprezentativei Ecuadorului la Vancouver (Canada) în 8 iunie.

 

Comenteaza