Jucător de la "U" Mobitelco, acuzat de doping. Oficialii campioanei dezmint

Jucător de la
Oficialii campioanei "U" Mobitelco au răspuns zvonurilor potrivit cărora unul dintre baschetbaliştii clujeni ar fi fost depistat pozitiv. Atacul vine tocmai înaintea semifinalei Diviziei A cu BC Timişoara, care începe în acest weekend.

Managerul clubului CSM Bucureşti, Liviu Puicu, a dezvăluit, la postul Digi Sport, că Agenţia Naţională Antidoping ar fi descoperit două noi cazuri de dopaj în baschetul românesc după cel al lui Darius Hargrove de la CSU Ploieşti. Informaţia a fost preluată de către site-ul totalbaschet.ro care, fără să nominalizeze, a dezvăluit că unul dintre jucători ar fi legitimat la "U" Mobitelco.

Conducerea campioanei a negat astăzi zvonurile. "Mulţi vor să îşi facă reclamă prin tot felul de ştiri. Eu unul nu am fost contactat de către nimeni de la acel site, aşa cum ar fi fost normal. Nu avem nicio hârtie cu jucători suspendaţi sau depistaţi. Dacă ar fi fost adevărat, am fi avut o astfel de hârtie. Noi chiar am derulat acţiuni de promovare a luptei împotriva drogurilor. Este o manieră prin care se doreşte destabilizarea echipei şi o lipsă de respect faţă de campioana României. Moralul jucătorilor nu a fost afectat, din contră, aceste lucruri ne vor întări", a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv al "U" Mobitelco, în cadrul unei conferinţe de presă.

Primele două meciuri ale semifinalei dintre BC Timişoara şi "U" Mobitelco se joacă sâmbătă şi duminică de la ora 20:00 în Sala Sporturilor "Constantin Jude".

 

Comenteaza