Jucătorii campioanei, testați de coronavirus. Rezultatele vin în două zile

Jucătorii campioanei, testați de coronavirus. Rezultatele vin în două zile
| Foto: fanatik.ro

Liga 1 s-ar putea relua în prima jumătate a lunii iunie. Echipele se pregătesc deja de reînceperea antrenamentelor în cadru organizat. Este și cazul campioanei CFR Cluj. De marți, 5 mai, jucătorii au fost chemați la stadion, unde au fost testați pentru coronavirus.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cei mai mulți dintre jucătorii campioanei au fost verificați, pe rând, la stadion, pentru coronavirus. Miercuri, 6 mai, au fost testați ultimii jucători, dar și membrii staff-ului tehnic. Rezultatele vor veni în decurs de două zile. În perioada următoare, "feroviarii" vor începe la o bază sportivă antrenamentele, pe serii de maximum trei, sub supravegherea preparatorului fizic.

Și stranierii din lotul CFR-ului, care au părăsit România imediat după ce Liga 1 a fost întreruptă, au revenit zilele trecute la Cluj. Totuși, ei sunt nevoiți însă să rămână în izolare la domiciliu timp de două săptămâni. Dintre jucătorii plecați, portarul Giedrius Arlauskis nu s-a mai întors la Cluj.

Acesta e cu bagajele făcute în Lituania, însă pentru noua sa destinație, Arabia Saudită. În locul lui Arlauskis la Cluj va ajunge Cristian Bălgrădean, care a semnat încă din februarie cu echipa campioană. Acesta se va alătura lotului feroviar doar din iunie, după ce îi va expira contractul cu FCSB.

Dan Petrescu, cel care a preluat și atribuțiile de manager general după retragerea lui Marian Copilu, a creionat programul de pregătire al echipei pentru perioada următoare. Intenția “Bursucului” este ca, după 15 mai, întreaga echipă să se cantoneze într-un hotel din Cluj, de unde să se deplaseze în fiecare zi la stadion pentru antrenamente.

Este de văzut însă dacă jucătorii CFR-ului vor accepta să intre în cantonamentul propus de conducere. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit ultimul salariu și nici primele de joc pentru victoriile europene din acest sezon.

În martie, la întreruperea campionatului, CFR Cluj era lider în campionat, cu 4 puncte peste urmăritoarele FCSB și Universitatea Craiova. Dacă fotbalul se reia, gruparea feroviară are șansa să cucerească al treilea titlu consecutiv cu Dan Petrescu antrenor, scrie Fanatik.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza