Jucătorii campioanei, dezamăgiți de evoluția împotriva Chindiei: “Nu am făcut un meci bun/Adversarii ne-au dominat”

Jucătorii campioanei, dezamăgiți de evoluția împotriva Chindiei: “Nu am făcut un meci bun/Adversarii ne-au dominat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit să se impună în deplasare, scor 1-0, însă jocul elevilor lui Edi Iordănescu a avut de suferit în multe momente.

Deși au obținut un nou succes în Liga 1, care îi menține la un singur punct de FCSB, campionii au dezamăgit împotria Chindiei. “Feroviarii” au fost dominați în multe momente și au întâmpinat probleme serioase în a trece de apărarea adversă. La finalul jocului, fotbaliștii CFR-ului și-au exprimat dezamăgirea în legătură cu modul în care au evoluat împotriva dâmbovițenilor.

”A fost un meci foarte greu, noi am așteptat să fie așa, pentru că am văzut cum joacă Chindia la analiza video. S-a văzut că adversarii au o echipă bună.

Noi nu am făcut un meci bun, e greu de explicat, am încercat să jucăm, dar n-am avut spații. Important e că am luat cele trei puncte. Aioani a făcut un meci foarte bun în poarta lor. Ăsta e programul, trebuie să ne obișnuim, azi nu a fost așa frig, cel puțin nu cum a fost la Sepsi când am jucat pe la -11 grade.

Noi nu avem scuze că se joacă din trei în trei zile, suntem obișnuiți din cupele europene. Fiecare campionat a fost din ce în ce mai greu, trebuie să ne unim, să avem foame de trofee și să ne bucurăm la final”, a spus Camora la Digisport.

“Știam că ne așteaptă un meci extrem de greu, o deplasare dificilă. Singurul lucru pozitiv în această seară a fost victoria, pentru că adversarii ne-au dominat. Trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat, pentru că nu vrem să ne mai chinuim la meciul următor. Poate și acest program din trei în trei zile și-a spus cuvântul, dar nu e o scuză, pentru că noi din toate echipele din Liga 1 ar trebui să fim cei mai obișnuiți cu un astfel de program”, a declarat și marcatorul unicului gol al meciului, Păun.

Comenteaza