Jucătorii CFR-ului, furioși înaintea derby-ului cu FCSB. Balaj spune că e un avantaj

Jucătorii CFR-ului, furioși înaintea derby-ului cu FCSB. Balaj spune că e un avantaj
| Foto: CFR Cluj Facebook

Înfruntarea dintre CFR Cluj și rivala FCSB va avea loc duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1, pe stadionul campioanei din Cluj-Napoca. 

Duelul dintre primele două clasate, campioana en titre CFR Cluj şi FCSB, prima având un avans de 5 puncte, va fi unul care va genera multe emoţii începând din vestiar, până pe starion. Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, crede că furia campionilor din vestiar va însemna un avantaj pe terenul din Gruia. 

Balaj a declarat, în direct la Digi Sport, că așteaptă o reacție din partea jucătorilor, după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 2-3.

"Jucătorii sunt frustrați, au simțit această furie, această nemulțumire. Dacă ar fi făcut egal cu Craiova, probabil că ar fi existat o anumită stare de automulțumire.

Cu acest punct în minus, avem jucători care sunt furioși, mai concentrați. Din punctul acesta de vedere, este un câștig. Înfrângerea, uneori, poate fi un câștig, atunci când urmează un meci foarte important", a spus Cristi Balaj, la emisiunea Fotbal Club, citat de digisport.ro

Comenteaza