Jucătorii CFR-ului și-au păstrat forma fizică. Deac și Burcă au impresionat la primele antrenamente după ieșirea din izolare

Jucătorii CFR-ului și-au păstrat forma fizică. Deac și Burcă au impresionat la primele antrenamente după ieșirea din izolare
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cei doi internaționali români au impresionat la primele ședințe de pregătire conduse de Dan Petrescu, fiind singurii care au încheiat unul dintre cele mai grele teste fizice.

Fotbaliștii din Liga 1 au fost forțați de izbucnirea pandemiei să găsească metode prin care să își păstreze forma fizică și în izolare. Este și cazul jucătorilor de la CFR Cluj, iar dintre ei, la primele antrenamente după ieșirea din izolare, s-au remarcat Deac și Burcă. Potrivit GSP, mijlocașul și fundașul au fost singurii din lotul lui Petrescu ce au reușit să încheie testul Gacon, unul dintre grele.

Implementat în 1994 de către Georges Gacon, preparatorul fizic de la Olympique Marseille, testul presupune 45 de secunde de alergare și 15 secunde de repaus, dar fără alte pauze între repetări. Clasic, testul Gacon pornește de la o tură de 125 de metri, apoi, la fiecare dintre următoarele, se adaugă câte 6,25 metri. În total sunt 25 de ture, care însumează 5.000 de metri, de acoperit în 24 de minute și 45 de secunde.

Comenteaza