Jucătorii de la CFR nu își doresc să fie desemnați campioni fără să se joace toate meciurile din Liga 1: “Nu e corect pentru ceilalți”

Jucătorii de la CFR nu își doresc să fie desemnați campioni fără să se joace toate meciurile din Liga 1: “Nu e corect pentru ceilalți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Prin vocea căpitanului Mario Camora, “feroviarii” dezvăluie că și-ar dori să cucerească al treilea titlu consecutiv pe teren, nu în birouriile FRF.

Pandemia de Covid-19 a afectat serios fotbalul românesc, care a luat o pauză pe perioadă nedeterminată. Campionatul s-ar putea să nu fie reluat, iar CFR Cluj ar putea cuceri un nou titlu de campioană, chiar dacă mai are de jucat opt partide din play-off. În ciuda faptului că și-ar putea trece în palmares un nou trofeu, Mario Camora susține că nu ar fi corect ca “feroviarii” să fie desemnați campioni fără se se joace restul Ligii 1.

“Am văzut multe discuții, dar cred că cea mai importantă este sănătatea noastră. Mor oameni, lumea e bolnavă și nu cred că este momentul să discutăm despre fotbal. Când o să fie totul OK sper să reluăm campionatul.

Să joc fără public a fost una dintre cele mai urâte experiențe din viața mea. Dacă se suspendă cum alegi campioana sau cine merge în cupele europene? Nu e corect nici să pui campioana fără să joci restul sezonului. Eu unul nu m-aș bucura pentru așa titlu. Nu e corect pentru ceilalți”, a declarat căpitanul CFR-ului pentru Prosport.

Comenteaza